طی سال ۹۳ در استان زنجان ۱۶۰ تا ۱۷۰ واحد فعال پرورش قارچ خوراکی وجود داشت اما در حال حاضر این تعداد به ۷۴ واحد کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، تولید قارچ به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا و مصرف پایین آب از جمله برنامههای وزارت جهاد کشاورزی است.
کارشناس مسئول نهال و گیاهان دارویی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: در حال حاضر 74 واحد پرورش قارچ خوراکی در استان زنجان فعال هستند که 71 واحد آن خانگی و 3 واحد به صورت صنعتی به کار تولید مشغولند.
منوچهر کریمی با اشاره به این که متوسط میزان تولید قارچ خوراکی دکمهای در هر متر مربع بستر کشت در استان (عملکرد) حدود 20 کیلوگرم است گفت: تولید سالانه این محصول در واحدهای صنعتی و خانگی استان به بیش از یک هزار و 200 تن در سال میرسد و نزدیک به نصف این تولید در داخل استان به مصرف میرسد. در حال حاضر زمینه صادرات این محصول در استان زنجان فراهم نیست و مازاد بر مصرف آن، به استانهای همجوار ارسال میشود.
مشاغل خانگی؛ راهی برای پول درآوردن زنان خانهدار
استان ,واحد ,قارچ ,زنجان ,تولید ,خوراکی ,قارچ خوراکی ,در استان ,استان زنجان ,در حال ,حال حاضر
درباره این سایت